Ασφάλιση ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

To σπίτι σας. Ίσως το όνειρο μιας ζωής. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Τώρα, θέλετε να διασφαλίσετε αυτό που δημιουργήσατε και είναι λογικό. Οι κίνδυνοι που το απειλούν είναι πολλοί, είτε είστε ιδιοκτήτης είτε είστε ενοικιαστής. Για σας, που θέλετε ολοκληρωμένη κάλυψη, υπάρχουν προγράμματα ασφάλισης κατοικίας , που εγγυώνται τη σιγουριά και την ασφάλεια της περιουσίας σας.

Βρείτε το πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας που σας ταιριάζει

Είτε αναζητάτε ένα πρόγραμμα για την ασφάλιση του στεγαστικού σας δανείου, είτε μία ολοκληρωμένη και προσιτή ασφάλιση για την μόνιμη ή και την εξοχική σας κατοικία, έχουμε το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Όλα τα προγράμματά μας παρέχουν αποζημίωση σε αξία αντικατάστασης με καινούριο και μπορούν να εμπλουτισθούν με προαιρετικές καλύψεις, για επιπλέον προστασία.

Για αυτό σε συνεργασία με τις πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες επιλέγουμε για εσάς ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλειας σπιτιού, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, που κάνουν την ασφάλιση κατοικίας προσιτή για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα επικοινωνήστε στο 24920.22292.
email :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 10:33
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ασφάλιση ΟΧΗΜΑΤΟΣ Ασφάλιση ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ »
facebook_page_plugin